frölunda nya logga

Ishockey Kritiken mot Frölundas nya klubbmärke har strömmat in. Kritik från fans och allmänhet lät inte vänta på sig.


Christian Svensson Frolunda Hc

Det är bättre att det blir rätt än att det går fort skriver klubben i ett pressmeddelande.

. Frölunda HC gör nu ett omtag i logofrågan och lovar återkomma med mer information när vi har det. Den här resan har inte varit enkel. Search Chevron down Chevron left check.

Publicerad 1130 3 jun 2021. ISHOCKEY Frölundas nya logga skapar reaktioner. Man hoppas ju att det ska gå.

Ishockey Över 700 förslag skickades in. I frölundafansens egen facebookgrupp Frölundatjötet gick diskussionen het strax efter avslöjandet och tongångarna var inte direkt positiva. Frölunda har spelat med en indian på bröstet sedan 1995.

Örebros är finare än denna. Vi har en intern dialog just nu om hur vi ska. Ishockey Kritiken mot Frölundas nya klubbmärke har strömmat in.

13k members in the Ishockey community. Sedan 1995 har ishockeyföreningen Frölunda HC haft ett klubbmärke föreställande en amerikansk ursprungsinvånare med en fjäderskrud på. Indianen - en krigare.

Så blir det inte. 14 hours agoFrölunda har haft sin nuvarande logga sedan 1995. 1 day agoFrölunda hockeys nya logga får kritik.

1 År 1944 fanns här omkring 13 500 invånare. Tråkigare logga får man leta efter. 1 day agoAtt inte Frölunda har lyssnat mer på sina supportrar och gett fler chansen att vara med och bestämma tycker jag vittnar om både tondövhet.

Publicerat idag kl 0929. I går presenterade Frölunda sin nya logga på en pressträff. Det har varit roligt och lärorikt men det har varit tufft sa klubbdirektören Christian Lechtaler.

Därför är det lite roligt att kunna inspirera Frölunda till deras nya logga. Det blev två händer som möts och bildar ett H i mitten. 8qxbrmww4rc14m Klubben hade från början mottot att alla ska kunna vara med i klubben och i klacken.

1 day agoUnder onsdagen presenterade Frölunda sitt nya klubbmärke. 2020 meddelade klubben att man kommer att byta logga. 1 day agoFrölunda har nu en ny klubblogga.

Forum på svenska med fokus på Sverige för allt rörande den underbara sporten hockey. Snart är det nya tider i Frölunda. 1 day agoKommentarsfältet exploderade på sociala medier efter att Frölunda HC presenterat sin nya logga på onsdagen.

1 day agoFrölunda har presenterat sitt nya klubbmärke. Då har många reagerat på likheten med logotypen för Frida Hansdotters nya klädmärke. Frölundas nya logga presenterad.

Under onsdagen avtäcktes Frölunda HCs nya logga och reaktionerna i sociala medier lät inte vänta på sig. 2020 meddelande ishockeylaget Frölunda HC att man kommer ta bort indianen som klubbmärke på grund av anklagelser om rasism. Nu vill han hjälpa till med att ta fram Frölundas nya logga.

12 hours agoSupporterföreningen om Frölundas nya logga. Det här beslutet är ett av de svåraste beslut vi i. Grafiska designern och majornabon Daniel Ekelund kunde bara inte låta bli.

Igår presenterades Frölunda HC. Frölunda HC vill rikta ett varmt tack för det stora engagemanget och intresset kring processen att byta logotypklubbmärke speciellt till de drygt 700 som lyssnade på uppmaningen och skickade in förslag till förslagslådan. Sedan är det över.

Det slutade med att Frölunda valde att gå på ett bidrag från en designbyrå Sould som efter. Du jämför med indianen som är färgsprakande det är lite liv. Sen det här med Frölunda Hockey i text.

Frölunda skulle byta ut sin logga till nästa säsong. 1 day agoFrölunda-supportern och fotbollsprofilen Glenn Hysén har just tagit del av Frölundas nya klubbmärke. Det slutade med att Frölunda valde att gå på ett bidrag från en designbyrå Sould som efter.

Så här ser hans förslag på Frölunda HCs nya klubbmärke ut som tar avstamp i historien. Nu agerar Frölunda genom att kalla till en presskonferens. Så vill designen se Frölundas nya logga.

26 votes 26 comments. Den här resan har inte varit enkel medger klubbdirektören Christian Lechtaler. NA förmedlar nyheter och händelser i Örebro län - granskar avslöjar berör och tar ställning.

1 day agoNu har Frölunda presenterat sin nya logga. Fansen var starkt kritiska till att ta bort indianen då den sedan dem skapades 1995 blivit ett starkt varumärke för klubben. Ändringen gäller från och med nästa s.

1 day agoDe ritade Frölundas nya logga. Fansen rasar över en utdragen presskonferens och. Den kommer att användas ett par månader till.

Kort efter att Frölunda på onsdagen presenterade sin nya logga fylldes. Onsdag 2 februari 2022. Första reaktionen var grått grått grått.

1 day agoKritikstorm mot Frölundas nya logga. 1 day agoFrölunda har presenterat sitt nya klubbmärke. Beskedet om att Frölunda ska byta logotyp efter.

Finns på Min sida. Läs detaljerad matchrapport och statistik här. Bland spelare och andra inom föreningen.

1 day agoUnder onsdagen avtäcktes Frölunda HCs nya logga och reaktionerna i sociala medier lät inte vänta på sig. Nu skriver supporterföreningen Goa Gubbar att man tar. 11 hours agoFrölunda kallar till ny presskonferens.

Jag gillar det rena moderna samtidigt som där finns historik med vissa detaljer säger lagkaptenen Joel Lundqvist. Tyvärr säger han och fortsätter. 1 day agoFrölunda HCs nya klubbmärke väcker reaktioner.

Klubben meddelar att det blir klart först till säsongen 202223. Den är ganska platt det känns inte som Frölunda säger supportern Daniel Persson. Från och med nästa säsong kommer det här klubbmärket att vara vår identitet säger Frölundas ordförande Mats Grauers.

Tråkigare logga får man leta efter. Detta kändes alldeles för roligt för att missa säger han till Sportbladet. Det var för roligt för att inte göra.


1vpn0ala3mtplm


W Oqqsiglnbkrm


Forslaget Sa Vill Designen Se Frolundas Nya Logo


Fivnwlnmkiotgm


Sx3efpgfbe2kcm


Lulea Hockey Kallar Till Presskonferens Lulea Hf Shl Hockey Lappland Parlmonster


Tz Zfvnbvmri0m


Rdc3d0yhjdir4m


Sa Vill Fans Att Frolundas Nya Logo Ska Se Ut Gp


Sx3efpgfbe2kcm


Writgcz9clbjqm


H2ncc7u 4rsqpm


8qxbrmww4rc14m


Tz Zfvnbvmri0m


Nsl Cd7niy 0cm


L04ih0vvgxl4hm


Frolunda Hc Tar In Forslag Pa Ny Logotyp Any Takers R Gothenburg


Fem Goteborgssymboler Som Ar Battre An Frolundas Indian Gp


Sa Vill Fans Att Frolundas Nya Logo Ska Se Ut Gp

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel